Nagels

Wat is gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd.  Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er 2 tot 3 weken fantastisch uit, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

ACRYLNAGELS

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.
Je nagels worden gevijld en vervolgens verlengd met of zonder een tip. Daarna volgt de acryl. Dit wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Zodra de acryl voldoende droog is worden je nagels gevijld en gepolijst.

VOORDELEN VAN ACRYLNAGELS
Acrylnagels zijn enorm stevig.
Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Nail art

Nail-Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels  versierd kunnen worden.

Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitter en gekleurde gel- en/of acrylpoeder.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen, zodat u uniek voor de dag komt.

Nail art is de ‘finishing touch’ voor je nagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Acryl nieuwe set  € 35,-
Acryl opvullen  € 22,-
Gellak  € 15,-
Babyboom  € 50,-
Nailart per nagel  € 2,50
Full design per nagel  € 5,-
Manicure  € 17,50
Lakken  € 7,50